Llogaters - Oficina Local d'Habitatge de Valls - provalls.cat
15392
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15392,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Serveis pels llogaters

L’Oficina Local d’Habitatge de VALLS disposa d’un Servei de mediació pel lloguer social, a través del qual gestiona habitatges desocupats del municipi perquè puguin ser llogats a preus moderats. Aquest fet beneficia als propietaris, garantint-los una renda pel seu habitatge així com el bon ús i conservació, i als llogaters, que poden trobar un habitatge en bon estat i a un preu de lloguer assequible.

Borsa de mediació per al lloguer social.

 

Què entenem per lloguer social?

Consisteix en la fórmula d’entesa entre el propietari i el llogater per consensuar un preu de lloguer adequat per ambdues parts amb la premissa que el preu de renda no ha de ser superior al 30% dels ingressos de la unitat familiar.
Aquest servei està pensat per facilitar al llogater la possibilitat de trobar un habitatge adient a les seves necessitats i a les seves possibilitats de pagament.

A qui va dirigit?

Als joves que es volen emancipar, a les famílies que han vist reduïts els seus ingressos degut a la situació econòmica del moment, a gent gran que busca un habitatge més adequat a les seves necessitats i, en general, a tots els ciutadans que necessiten un habitatge a un preu més adaptat als seus ingressos.

Des de l’Oficina Local d’Habitatge us informarem sobre les diferents possibilitats de lloguer social que teniu al vostre abast a la ciutat. Us assessorarem i si cal tramitarem els ajuts i documentació necessaris per poder garantir el pagament de les rendes del vostre lloguer.

IMPORTANT
Per poder accedir a la borsa lloguer social, cal que abans esteu inscrits Registre d’Habitatge Protegit de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

 

www.registresolicitants.cat

Ajuts d’urgència.

 

Informació i tramitació de prestacions d’urgència per atendre deutes contrets de rendes de lloguer si hi ha risc de pèrdua de l’habitatge.

 

Totes les gestions amb l’Oficina Local d’Habitatge de Valls es fan de manera presencial.

Per a tu és només un cafè. Per una família amb dificultats és una llar digna.
ET NECESSITEM COM A MECENES